So how did it go?

img_1630.jpgMars. Göteborg. Påsk. Sälen. Några av de saker som jag har hunnit med sen senast. Nu har 2 månader passerat sen jag utmanade mig själv med att inte köpa nya kläder. Så, hur har det gått? Bra och dåligt skulle jag säga. Jag har inte klarat av att inte köpa ett enda nytt plagg. Jag har handlat en topp, en kjol och en klänning och har totalt spenderat 353 kronor på nya kläder de senaste 2 månaderna, så en klar förbättring.

Har jag sparat några pengar då? Nej. Har på dessa 2 månader hunnit med att flytta, så har köpt en hel del nya saker till lägenheten, vilket förmodligen har vägt upp för de klädköp som jag sparat in på. Dock har jag sparat mer pengar, men har kommit fram till att dessa pengar ska gå till annat än kläder. Slutsatsen jag drar av detta, som alla andra gånger som jag har försökt mig på att ge förbud, är att förbud inte fungerar för mig. Det har ändå varit bra för jag har verkligen tänkt efter både en och två gånger innan jag handlat. Men det blir inga mer förbud.

 

2017/04/20 at 9:22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>