Michael Kors Access

image1 (2)Alltså…. denna klockan. En smartwatch från Michael Kors. Fick den av mamma och pappa i julklapp. Blev helt tagen, för jag hade nämnt att jag ville ha en sån, men tänkte att jag kanske kunde få ett bidrag eller också även som födelsedagspresent, men så fick jag den! Tack så himla mycket.

Min födelsedag var också super, har inte skrivit något om det här, dagen innan hade jag en brunch med mina girls, som var supertrevlig. På själva födelsedagen bjöd mamma och pappa på förmiddagste på svenskt tenn, så himla mysigt, verkligen ett smultronställe för extraordinär frukost eller fika i Stockholm (men glöm inte att det måste bokas i förväg!). OCH jag fick så fina presenter även här av både C, familj och vänner.

Alla i min familj är verkligen riktigt grymma på julklappar och jag har fått massa användbara saker. En riktigt fin hemstickad tröja i ull av farmor och en hand-steamer från Philips av mormor. En helt underbart fin ljuslykta från Skultuna av min syster och bror, samt vinglas från Iittala av både M&P och min moster med familj (OCH ett Voluspa ljus!). Av M&P fick jag förutom klockan, strumpor, pyjamas, svarta stövlar i skinn från Vagabond, smink och en bok av Tonie Lewenhaupt. HUR härligt?! JA, jag är en person som både älskar att få och ge julklappar. Men som min mamma sa, man kan väl få ge varandra fina gåvor vid ett tillfälle på året för att visa uppskattning? Dock tycker jag det är viktigt att lägga en tanke kring julklappen, så att den är användbar och som just DEN person som du ska ge den till kommer tycka om.

Har ni fått något användbart/härligt i julklapp? :)

xx

2017/01/14 at 11:41

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>