I am back

DSC03230

Klänning från HM, Stråhatt från Benetton och väska från Marc Jacobs

Efter en lång välbehövlig paus från datorn är jag nu inloggad igen. Sen senast har jag hunnit med en veckas semester I Portugal, bröllop för kusin Linnea på Orust, hälsat på farmor i Löcka och varit på uppstyrd fest i Göteborg. Jag har sett Nassim Al Fakir i bar överkropp på en loppis i Östra Ämtervik, där man själv fick prissätta varorna. Det blev två fynd, en servis i stengods i en mycket härlig grön färg från Höganäs och en randig linneskjorta från Gant. Jag fick det för 80 kronor inklusive kaffe. Jag har också jobbat i 7 veckor som trädgårdsmästare och nästa vecka blir den sista innan jag tar semester och åker till stugan i Kristinehamn. Hoppas det riktiga sommarvädret har hittat till Sverige då. Ska ladda batterierna innan det är dags för fullspäckad höst, nytt jobb och sista året på min master, jag är mycket exalterad.

 

2017/07/28 at 7:01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>