En kärlek för koppar

Hello!

Hur är det med er? Själv mår jag fint. Kom hem från Göteborg i går, hängde med brorsan på roddtävling i Trollhättan, där han rodde hem ett brons i sprint-SM! Så stolt storasyster. Idag var jag tillbaka på jobbet igen och dagen startade med strålande sol, som övergick i regn, men nu verkar det ha klarnat upp igen.

Idag har jag handlat något riktigt fint. Trots att pengarna börjar sina kände jag att jag var värd detta. Eftersom jag älskar koppar (och frukost) så köpte jag i dag detta fina frukostset från Gustavsberg, Berså. Jag fyndade det på Myrorna för 360:- kronor! Detta är visserligen nyproduktion från 2007, men jag är så nöjd. När jag blir stor och har en stor lägenhet (eller hus) ska jag ha en stor samling koppar. Från alla möjliga tillverkare. Så mycket gillar jag koppar. Jag gillar Myrorna med, där man kan köpa så mycket fint som dessutom är väldigt bra ur ett hållbart perspektiv.

Natti natti.

xx
IMG_0686IMG_0681IMG_0679

2016/07/18 at 9:39

En reaktion på “En kärlek för koppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>